Производство на Басейни, Резервоари,    Биологични пречиствателни станции

Кобо Б ООД изпълни своите ангажименти в срок с изключителен професионализъм.
Съвместна дейност ни дава увереност, че фирма Кобо Б ООД е надежден и коректен партньор, с който ще продължим сътрудничеството си и в бъдеще.

Генко Генов,
Изпълнителен Директор ЗМБГ АД

Биотехнологии за пречиствателни станции

Фирма КОБО предлага биопродукти, които са най-добрата алтернатива на съществуващите химически препарати, защото отстраняват органичните замърсители ефективно и безопасно. Това ги прави предпочитаният избор при работа с замърсявания от органичен характер.

Ето и нашите предложения:

БИО-РЕМ ГЛ Пакет / СОЛО

„БИО-РЕМ ГЛ Пакет / СОЛО" е органична смес от специално подбрани микроорганизми за разграждане на животински и растителни масла и мазнини в отпадни води от битов характер, мандри, кланици, месопреработване и прочие. Продукта е подходящ за мазноуловители, събирателни места за отпадъци, пречиствателни станции с активен шлам.

БИО-РЕМ ИФ

„БИО-РЕМ ИФ" произвежда голям набор от ензими и гарантира разграждането на органични молекули, особено ароматни и поли-ароматни съединения, целулоза, лигнинни продукти и „черни" води от хартиеното производство. Това е продукта за пречиствателни станции при производството на целулоза и хартия, рафинерии и нефтообработка, фармацевтично производство.

БИО-РЕМ ФГ

„БИО-РЕМ ФГ" с патентованият щам BioS™ 3112 е една уникална формулировка за пречистване на отпадъчни води от хранително-вкусовата индустрия. Това е продукта за почти всяко място, където се преработва месо, птици, мляко, хляб или растително масло.

БИО-РЕМ Кап

„БИО-РЕМ Кап" е предназначен за унищожаване на миризми, идващи от сулфиди, меркаптани и летливи органични киселини, включващи летливи мастни киселини.

БИО-РЕМ СулфОкс

„БИО-РЕМ СулфОкс" може да намали или елиминира Сероводород, който е причината за неприятна миризма и действа кородиращо. Когато се прибави към система бедна на кислород, „БИО-РЕМ СулфОкс" спомага за намаляване нивото на БПК5 в отпадъчните води. „БИО-РЕМ СулфОкс" активира растежа на микроорганизмите произвеждащи киселини в метан-танкове.

БИО-РЕМ Кларид

„БИО-РЕМ Кларид" е биологичен активатор, съставен от специфична смес от микроорганизми, минерални елементи и хранителни микро-компоненти. Прилага се в лагуни с промишлени отпадни води, развъдници за риба, пречиствателни станции, септични ями, кладенци и т.н.

БИО-РЕМ ОХ Соло

„БИО-РЕМ ОХ Соло" е предназначен за различни типове отпадъчни води, съдържащи различни химически съединения. Микроорганизмите в продукта са способни да разградят мастни киселини, повърхностно-активни вещества, въглеводороди, фенолни продукти, кетони и трудно разтворими органични молекули.


Вижте още за биопродуктите на КОБО:
Биотехнологии за пречиствателни станции
Биотехнологии за дома
Биотехнологии за водното стопанство
Биотехнологии за селското стопанство

Офис на КОБО

1510 гр.София
ул. Христаки Павлович 15,
(на ъгъла с ул. Петрохан)

Тел./факс 02 945 40 07
моб. 0888 636 084
моб. 0888 493 306
E-mail:   

Facebook
» Контактна форма1510 София, ул.Васил Петлешков 20    Тел./факс +359(2)9454007     Моб. 0888 493306     E-mail:

КОБО-Б ООД 2018.    Всички права запазени