Производство на Басейни, Резервоари,    Биологични пречиствателни станции

"Кобо Б" ООД извърши зададените поръчки с голям професионализъм, спазвайки нашите изисквания и срокове на изпълнение. Успешната съвместна работа с фирма "Кобо Б" ООД ни дава основание да дадем висока оценка на обслужването и срока на изпълнение на поръчките и да я препоръчаме като коректен, надежден и компетентен партньор.

Георги Герганов,
Управител Стимекс ООД

Продукти от КОБО


Вани, съдове, цистерни за развъждане на риби от КОБО-Б

Кобо Б произвежда вани за промишлено производство на риба, които се изпълняват по проект на клиента. Ваните могат да са с правоъгълна, кръгла или друга форма и различни размери. Изделията се изработват от полипропилен (Кополимер PP и Хомополимер PP) които има отлични хигиенни свойства и съгласно Декларация за съответствие на Rochling – Германия, допуска съхранение на хранителни продукти. 

Фирмата има възможност да произвежда цялата гама съдове, вани и цистерни свързани с технологичния процес на развъждане и отглеждане на риба. В повечето случаи изделията се доставят като готов продукт. При големи размери на ваните е възможно изработването им директно в помещенията на клиента. 

Съдовете могат да се снабдят с преградни стени, отвори за източване, ръкохватки за повдигане, спирателни кранове, дифузори за аериране на водата и др. Изделията на Кобо Б са с гарантирано качество.
Офис на КОБО

1510 гр.София
ул. Христаки Павлович 15,
(на ъгъла с ул. Петрохан)

Тел./факс 02 945 40 07
моб. 0888 636 084
моб. 0888 493 306
E-mail:   

Facebook
» Контактна форма1510 София, ул.Васил Петлешков 20    Тел./факс +359(2)9454007     Моб. 0888 493306     E-mail:

КОБО-Б ООД 2017.    Всички права запазени