Производство на Басейни, Резервоари,    Биологични пречиствателни станции

"Кобо Б" ООД извърши зададените поръчки с голям професионализъм, спазвайки нашите изисквания и срокове на изпълнение. Успешната съвместна работа с фирма "Кобо Б" ООД ни дава основание да дадем висока оценка на обслужването и срока на изпълнение на поръчките и да я препоръчаме като коректен, надежден и компетентен партньор.

Георги Герганов,
Управител Стимекс ООД

Продукти от КОБО


Галванични вани за галванични линии от КОБО-Б

 Изработване на галванични вани и галванични линии.

 Фирма Кобо Б произвежда галванични вани и галванични линии, които се изпълняват по поръчка и чертежи на клиента. В  заданието трябва да бъде посочен обема, химическият състав и температурата на работния флуид (електролит). От тези параметри зависи оразмеряването и изчисляването на галваничната вана. Галваничните вани могат да бъдат изработени в правоъгълна форма с размери зададени от клиента. 
 Към ваните могат да се заварят различни фланци, фитинги, преградни стени, автоматични вентили за контрол на нивото на разтвора и др. Възможно е свързването на отделните галванични вани една към друга. 
 Ако съдът е много голям технологията дава възможност изграждане на ваната в помещението, където ще се използва. В помещението се извършва заваряване на подготвените предварително елементи на ваната.
 Големите вани се оребряват със стоманени профили, които се облицоват с пластмаса. За изработване на ваните се използва материал полипропилен с дебелина от 4мм. до 20мм. Полипропиленовите галванични вани са лесни за поддръжка. Използват се за съхранение на агресивни течности.  Ваните се доставят като готов продукт. При по сложни изделия и тежки условия за работа Кобо-Б ползва проектанските услуги на немският завод Röchling, производител на материалът, с който работим.

 

 
Офис на КОБО

1510 гр.София
ул. Христаки Павлович 15,
(на ъгъла с ул. Петрохан)

Тел./факс 02 945 40 07
моб. 0888 636 084
моб. 0888 493 306
E-mail:   

Facebook
» Контактна форма1510 София, ул.Васил Петлешков 20    Тел./факс +359(2)9454007     Моб. 0888 493306     E-mail:

КОБО-Б ООД 2018.    Всички права запазени