Производство на Басейни, Резервоари,    Биологични пречиствателни станции

За този период от съвместната ни работа можахме да се убедим и многократно да потвърдим становището си, че КОБО-Б ООД е лоялен и надежден партньор. Считаме,че това е фирма с много добра ресурсна обезпеченост и възможности, и успешно би се справила с възложените й поръчки.

Светослав Николов,
Управител АКВАПРО ООД

Продукти от КОБО


Вани, съдове, цистерни за отглеждане и транспорт на риби
Допълнителна информация в e-Магазина

Значителна част от обема на производството на фирмата ни е фокусирано върху изработване на пластмасови изделия за рибарниците.За нуждите на производителите на риба предлагаме изработване на оборудване за развъждане, отглеждане, транспортиране на риби.Фирмата произвежда съдове(вани, корита, цистерни, тави и др.) от полипропилен с правоъгълна , кръгла или конична форма по чертеж на клиента.

Съдовете могат да се снабдят с отвори за източване, спирателни кранове, ръкохватки за повдигане и с възможност за аериране на водата. Декларацията за съответствие на производителя на полипропилен гарантира допускането му до контакт с хранителни продукти. Предимство на нашият продукт е неговата дълготрайност и отлични хигиенни свойства, изработване на изделията по ваше задание и преди всичко лесна поддръжка и почистване.

Фирма Кобо Б е с дългогодишен опит в заваряването на полипропилен и изработването на изделия по поръчка. Изработените изделия са с гарантирано качество.

Прикачени файлове:

Инструкция за превоз на жива рибаОще Вани, съдове, цистерни за развъждане на риби:Категории:

Офис на КОБО

1510 гр.София
ул. Христаки Павлович 15,
(на ъгъла с ул. Петрохан)

Тел./факс 02 945 40 07
моб. 0888 636 084
моб. 0888 493 306
E-mail:   

Facebook
» Контактна форма1510 София, ул.Васил Петлешков 20    Тел./факс +359(2)9454007     Моб. 0888 493306     E-mail:

КОБО-Б ООД 2018.    Всички права запазени