Производство на Басейни, Резервоари,    Биологични пречиствателни станции

За този период от съвместната ни работа можахме да се убедим и многократно да потвърдим становището си, че КОБО-Б ООД е лоялен и надежден партньор. Считаме,че това е фирма с много добра ресурсна обезпеченост и възможности, и успешно би се справила с възложените й поръчки.

Светослав Николов,
Управител АКВАПРО ООД

Резервоари, Галванични Вани , Каломазноуловители

Фирмата произвежда резервоари, които се изпълняват по поръчка на клиента.Те могат да са с правоъгълна или кръгла форма с различни размери. Резервоарите се изработват от полипропилен, който е подходящ за приложение както в хранително-вкусовата промишленост, така и в агресивни среди.

Резервоарите, галваничните вани и каломаслоуловител имат отлични хигиенни свойства, гарантирани от европейски сертификат за качество. Използват се за съхранение на вода и агресивни течности, също така за шахти и помпени станции. Резервоарите, галваничните вани и каломаслоуловител се доставят като готов продукт. Строителните работи се извършват от клиента или от строителна фирма- подизпълнител. Има възможност за изпълнение на място, когато е необходим индивидуален подход, съобразен с архитектурните особености, където ще се монтират.

Резервоарите, галваничните вани и каломаслоуловител се изработват от полипропилен. Това е материал, притежаващ комбинация от изключителни физични, химични и термични качества. Полипропиленът е много издръжлив на корозия, притежава извънредно голяма устойчивост срещу органични разтворители и има висока якост на опън. Материалът има ниска плътност, добра твърдост и изключителна устойчивост на химикали. Полипропиленът е подходящ за контакт с хранителни продукти и медикаменти.Офис на КОБО

1510 гр.София
ул. Христаки Павлович 15,
(на ъгъла с ул. Петрохан)

Тел./факс 02 945 40 07
моб. 0888 636 084
моб. 0888 493 306
E-mail:   

Facebook
» Контактна форма1510 София, ул.Васил Петлешков 20    Тел./факс +359(2)9454007     Моб. 0888 493306     E-mail:

КОБО-Б ООД 2018.    Всички права запазени